Bize Ulaşın 0 212 266 66 70

Hakkımızda

single_03

TEŞVİK YÖNETİMİ

Markamız İnsan kaynakları alanında ülkemizin köklü firmalarından bir tanesidir. Kurulduğumuz günden bu yana profesyonel personel kadrosu ile çalışmaya özen gösterdik. Müşteri memnuniyeti ve hizmet kalitesinde en iyiye ulaşmak her zaman birinci hedefimiz olmuştur.

Vizyonumuz

Vizyonumuz Çalışanların mutluluğu müşterilerimize dünya standartlarında en yeni ve gelişmiş ürünleri, yetkin kadromuz aracılığı ile kaliteli ve eksiksiz hizmet anlayışıyla sunmak, hizmetlerimiz ile ilgili her türlü ihtiyaç için beklenenden fazlasını vererek, sektördeki en yüksek müşteri memnuniyetine ulaşmak, toplumumuza ve çalışanlarımıza kattığımız değeri sürekli arttırmaktır. Ayrıca; yaptığımız hizmetlerin tümünde uyguladığımız sistem ve yöntemler ile fark yaratan, hizmet anlayışı ile de Türkiye'de ilk akla gelen markalardan bir tanesi olmaktır.

Misyonumuz

Farklı müşterileri için onların ihtiyaçlarını doğru belirleyen, ihtiyaçlarına uygun çözümler sunan, bilgi, beceri ve kalitesi ile doğru hizmeti veren, doğrudan ve iletişime açık, kişilerin yetkinliklerine önem veren, "Önce Saygı" ilkesi ile büyüyen, değerlerimiz ve stratejilerimiz doğrultusunda gelişen bir marka olmaktır.